Mester
admin

Referanser
Smestad


Totalrehabilitering av enebolig p Smestad: kjkken, stue, bad, wc, entr og soverom.              


Torshov


Soverom: Eikeparkett på gulv, helsparklede flater på veggene og himling er pusset og malt.

Bad: Fliser med varmekabler på gulv, fliser på veggene og himling er pusset og malt med down- lights. Baderom med veggmontert wc, servant med underskap og dusjhjørne. Ett-greps blandebatteri. El.vifte. Opplegg til vaskemaskin.

Kjøkken: Eikeparkett på gulv, helsparklede flater og original tegelsteinsvegger og himling er pusset og malt. Kjøkkeninnredning med glatte høyglans fronter og heltre benkeplate. Integrert komfyr med keramisk topp og ventilator i stålhette. Ett-greps blandebatteri. Integrert oppvaskmaskin. Glassmosaikkfliser bak benk. Utgang til vestvendt brannbalkong.

Stue: Eikeparkett på gulv, helsparklede flater på veggene og himling er pusset og malt. Peisovn.

Loftsstue: Eikeparkett på gulv, helsparklede flater på veggene og himling er pusset og malt. Utgang til vest vendt takterrasse med varmekabler.

Soverom: Eikeparkett på gulv, helsparklede flater på veggene og i himling. Velux takvinduer.

Hems: Eikeparkett på gulv og halsparklede flater på vegg og himling.              


Sagene


Stue: Slipt originalt tregulv, malte vegger og himling. Utgang til hyggelig balkong som er vendt inn mot trivelig bakgård.

Kjøkken: Slipt originalt tregulv, malte vegger og malt himling med downlights. KVIK Mano høyglanskjøkken med steamwood ask benkeplate. Nye integrerte hvitevarer med boch komfyr, Whirlpool oppvaskmaskin, frys- og kjøleskap.
Avtrekksvifte. Generelt en meget pent og praktisk kjøkken.

Bad/WC: Fliser på gulv og vegger, malt himling med downlights.
Et meget praktsik bad/wc med dusjvegger, sveisemembran, rør-i-rør-system. Flisene er av høy kvalitet fra Modena design, blandebatteri og servant fra Damixa, Philip stark toalett, Palme skyvedører. Avtrekksvifte. Varmekabler i gulv.
Et meget pent og praktisk bad/wc med en meget smart løsning.              


Alle rettigheter © Kopiering av innhold på denne siden er ikke lov uten skriftlig tillatelse fra Høegh Hansen Eiendom. Siden er utviklet av Techsupport.
on.ehh@kirderf Org.nr. 981 929 640 MVA